Sistem Latihan Industri dan Klinikal

Permohonan Latihan Industri (Internship) di Hospital Canselor Tuanku Muhriz boleh dibuat dengan mengisi borang di Sistem Latihan Industi dan Klinikal. Pertanyaan lanjut mengenai Latihan Industri/Internship di HCTM, sila hubungi Jabatan Sumber Manusia HCTM ditalian +603 9145

PENGAJIAN PRASISWAZAH DAN SISWAZAH PERUBATAN

Program PraSiswazah dan Siswazah

Program Prasiswazah

www.ukm.my/sppfper

Program Siswazah

www.ukm.my/spsfper

CLINICAL FELLOWSHIP

Program Clinical Fellowship ditawarkan kepada pelajar PascaSiswazah dalam dan luar negara untuk mengikuti latihan sangkutan secara teori dan praktikal di HCTM untuk tempoh minimum 6 bulan. Bagi permohonan sangkutan klinikal kurang dari 6 bulan, sila rujuk Clinical Attachment HCTM.
Pertanyaan lanjut mengenai Clinical Fellowship, sila hubungi Unit Perhubungan Antarabangsa Fakulti Perubatan UKM ditalian +603 9145 5032.

CLINICAL ATTACHMENT HCTM

Latihan sangkutan klinikal di HCTM yang kurang dari 6 bulan diuruskan oleh Administrative One Stop Center (AOSC). Permohonan hendaklah dihantar ke AOSC melalui emel aosc@ppukm.ukm.my sekurang-kurangnya 6 bulan sebelum tarikh sangkutan.

Pertanyaan lanjut mengenai Latihan Sangkutan Klinikal di HCTM, sila hubungi Administrative One Stop Center (AOSC) ditalian +603-9145 7902.