Sistem Latihan Industri dan Klinikal

Permohonan Latihan Industri (Internship) di Hospital Canselor Tuanku Muhriz boleh dibuat dengan mengisi borang di Sistem Latihan Industi dan Klinikal. Pertanyaan lanjut mengenai Latihan Industri/Internship di HCTM, sila hubungi Jabatan Sumber Manusia HCTM ditalian +603 9145

PENGAJIAN PRASISWAZAH DAN SISWAZAH PERUBATAN

Program PraSiswazah dan Siswazah

CLINICAL FELLOWSHIP

Program Clinical Fellowship ditawarkan kepada pelajar PascaSiswazah dalam dan luar negara untuk mengikuti latihan sangkutan secara teori dan praktikal di HCTM untuk tempoh minimum 6 bulan. Bagi permohonan sangkutan klinikal kurang dari 6 bulan, sila rujuk Clinical Attachment HCTM.
Pertanyaan lanjut mengenai Clinical Fellowship, sila hubungi Unit Perhubungan Antarabangsa Fakulti Perubatan UKM ditalian +603 9145 5032.

CLINICAL ATTACHMENT HCTM

Latihan sangkutan klinikal di HCTM yang kurang dari 6 bulan diuruskan oleh Administrative One Stop Center (AOSC). Permohonan hendaklah dihantar ke AOSC melalui emel aosc@ppukm.ukm.my sekurang-kurangnya 6 bulan sebelum tarikh sangkutan.

Pertanyaan lanjut mengenai Latihan Sangkutan Klinikal di HCTM, sila hubungi Administrative One Stop Center (AOSC) ditalian +603-9145 7902.