Tahniah – Kumpulan Sinaran dari Jabatan Radiologi, Hospital Canselor Tuanku Muhriz

12 Nov 2019

Tahniah diucapkan kepada Kumpulan Sinaran dari Jabatan Radiologi, Hospital Canselor Tuanku Muhriz, Universiti Kebangsaan Malaysia kerana telah berjaya memenangi Anugerah 20 Kumpulan Terbaik Sektor Awam dan Anugerah Emas 5 bintang di Annual Productivity and Innovation Conference and Exposition (APIC) 2019 yang telah diadakan pada 5-7 November 2019 di Sunway Piramid Convention Centre.

Kejayaan ini telah melayakkan kumpulan Sinaran untuk mewakili Malaysia ke International Convention On Quality Control Circle 2020 yang akan diadakan pada 27-30 Oktober 2020 di Pan Pacific Sanargaon Hotel, Dhaka, Bangladesh.

Manakala, Encik Mohamad Norman Mohd. Nordin telah di anugerahkan “Anugerah Fasilitator Cemerlang” di Annual Productivity & Innovation Conference 2019.

Konferens tahunan kebangsaan tahun 2019 ini telah disertai oleh 300 team dari 126 organisasi yang melibatkan lebih dari 2000 org peserta dari seluruh Negara. Kejayaan ini juga membuktikan UKM sentiasa meneruskan usaha dalam aktiviti kualiti dan menjadi universiti terunggul dalam menghasilkan projek-projek berimpak tinggi yang berjaya diketengahkan di peringkat antarabangsa buat kali ke-11 berturut-turut.

Syabas dan tahniah diucapkan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+
Font Resize
Contrast